Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@07:55:44 GMT

شرایط وام مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۱

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۶۳۹۸۵

شرایط وام مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۱

مدیرکل مسکن و امور گلزارهای بنیاد شهید و امور ایثارگران شرایط اعطای وام مسکن ایثارگران را اعلام کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، خداکرم کولیوند، مدیرکل مسکن و امور گلزارهای بنیاد شهید و امور ایثارگران شرایط پرداخت وام مسکن ایثارگران را تشریح کرد. وی در خصوص میزان وام مسکن ایثارگران و شرایط پرداخت آن در سال جاری گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران هر سال با توجه به تورم مسکن پیشنهادات خود را به هیئت دولت اعلام می‌کند و این پیشنهاد در کمیسیون اقتصادی دولت تصویب و در دستور کار دولت قرار می‌گیرد، در حال حاضر ما منتظر ابلاغ مصوبه آن هستیم تا این مصوبه به تائید شورای پول و اعتبار بانک مرکزی برسد و پس از آن نیز بانک مرکزی سهمیه‌ها را مشخص می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته وام بانکی به این صورت نیست که پایان 1401 تمام شود بلکه به طور معمول پرداخت آن بین ماه‌های تیر و مرداد سال جاری تا پایان خرداد سال بعد ادامه دارد.

مدیرکل مسکن و امور گلزارهای بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در قوانین و مصوبه هیئت دولت این موضوع لحاظ شده و به صورت دائمی است و جانبازان می‌توانند از وام مجدد بدون هیچ محدودیتی برخوردار شوند، البته افرادی که تا سال 90 که سقف وامشان حدود 40 میلیون تومان بوده استفاده کرده‌اند، تنها در قالب ساخت می‌توانند مجدداً بهره‌مند شوند اما شرایط وام مجدد خرید مسکن در قانون بودجه سنواتی مشخص می‌شود و در سال 1401 صرفاً ایثارگرانی که تا قبل از این تاریخ، مبلغ 25 میلیون تومان وام دریافت کرده‌اند مشروط بر اینکه تا پایان سال 99 تسویه حساب کرده باشند، در اولویت قرار دارند.

کولیوند در مورد واگذاری زمین به ایثارگران در استان‌های مختلف گفت: در قانون مشمولان واگذاری زمین، جانبازان 25 درصد به بالا، همسر و فرزندان شهید و آزادگان هستند که بر اساس این قانون و تفاهم‌نامه‌های استانی که با استانداران منعقد شده، در سراسر کشور واگذاری زمین باید انجام شود، البته شاید در استانی زمین به اندازه کافی نباشد و این روند به کندی صورت پذیرد زیرا در مراکز استان‌ها و به خصوص تهران با مشکل جدی کمبود زمین مواجه هستیم، اما به صورت کلی این قانون در حال اجرا است.

وی با ذکر این مطلب که 5 درصد از ظرفیت قانون جهش تولید مسکن به ایثارگران اختصاص یافته است، افزود: پیشنهادات بنیاد شهید و امور ایثارگران برای اعمال معافیت‌های قانونی برای ایثارگرانی که در طرح جهش مسکن ثبت‌نام می‌کنند به وزارت راه و شهرسازی ارسال شده است. پیشنهاداتی مثل معافیت از پرداخت خرید انشعابات آب، برق و گاز و تراکم ساخت که البته تمام این موارد در قیمت تمام شده ملک محاسبه و با معافیت‌های قانون این مبلغ کاهش می‌یابد تا آورده ایثارگر نسبت به سایر افراد کمتر شود. ما این پیشنهاد را ارائه داده‌ایم و منتظریم ساز و کار نرم‌افزاری و سامانه‌ای که محل ثبت‌نام است اصلاح شود و این موضوع در حال پیگیری است.

پرداخت کمک معیشت به 5200 نفر از جانبازان معسر

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وام مسکن بنیاد شهید و امور ایثارگران وام مسکن بنیاد شهید و امور ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران وام مسکن ایثارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۳۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر قرار باشد از بحران های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام سید رمضان موسوی مقدم در نخستین همایش تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اظهارداشت: عناصر و نیروهای ایثارگر با عناصر از خود گذشتگی، نوآوری، خلاقیت و شجاع بودن در 8 سال دفاع مقدس توفیق گسترده ای را نصیب ملت کردند و با تداوم همین روند شاهد پیشرفت ها در عرصه های دیگر از آنان هستیم.

وی افزود: عناصر خلاق و از خود گذشته ای که در حوزه های اقتصادی کشور فعالیت دارند باید شناسایی شوند، به آنها بها داد و از فعالیت اقتصادی آنها حمایت کرد بنابراین اگر قرار باشد از بحران های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم بیان کرد: آسیب شناسی برنامه های توسعه از دهه 30 خورشیدی در ایران نشان می‌دهد، یکی از عوامل اصلی شکست طرح های توسعه در کشور پیگیری و تقلید از برنامه های اقتصادی خارجی و عدم بومی سازی اقتصاد در کشور بوده است وبه دلایلی مانند عدم توجه به معیشت مردم نیز به عنوان دیگر عوامل شناخته شده اند.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی مولفه های بومی وارد اقتصاد شد، اما لازم است همچنان مواردی مانند خلاقیت و نوآوری در اقتصاد به کار گرفته شود.

موسوی مقدم تاکیدکرد: این عناصر از خود گذشته در عرصه های اقتصادی و غیراقتصادی چون به دنبال پست و مقام و ریا نیستند دیده نمی شوند حال آنکه این افراد در صنعت و کشاورزی کشور در حال فعالیت اند.

خراسان رضوی 900 نخبه علمی، فرهنگی و کارآفرین دارد

حجت الاسلام مهدی حسن زاده نامقی، مدیر کل بنیاد شهید وامور ایثارگران خراسان رضوی نیز اظهارداشت:امیدواریم دستگاه های مرتبط با حوزه کارآفرینان شاهد و ایثارگر، زمینه فعالیت و همکاری این قشر با شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی را بیش از پیش گسترش دهند.

وی خاطرنشان کرد: خراسان رضوی 900 نخبه علمی، فرهنگی و کارآفرین دارد که در حوزه های یاد شده مایه برکت هستند.

مشاور وزیر صمت و هماهنگ کننده امور ایثارگران وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز بر ورود فرهنگ فداکاری در عرصه تولید تاکید کرد و گفت: اگر در حوزه های اقتصادی موفق نبوده ایم به این دلیل است که فرهنگ ایثار و شهادت در این عرصه جاری نبوده است.

حسن ممتحن افزود: نتیجه بی توجهی به فرهنگ ایثار در اقتصاد این شد که عده ای سودجو در حوزه اقتصاد، با دریافت ارز 42 هزار ریالی اقتصاد کشور را به تاراج بردند، اقتصاد به کسانی داده شد که به جای اینکه به فکر منافع اقتصاد جمعی باشند همه چیز را فدای منافع خود کردند.

مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در سخنانی فعالیت در عرصه واسطه گری را پر سود تر از تولید دانست و گفت: فعالیت در فضای تولید نوعی ایثارگری است و کسانی که در عرصه تولید قدم می گذارند به نوعی قدم در راه ایثار و شهادت قدم گذاشته اند.

رحیم نریمانی بیان کرد: بنیاد شهید با همه نوع حمایت مادی و معنوی برای حمایت از حوزه تولید تلاش خواهد کرد.

وی گفت: پژوهش ها نشان می دهد در وصیت نامه شهدا به رونق تولید و خودکفایی اقتصادی کشور اشاره شده است، این یافته ها به تازگی در قالب کتابی توسط بنیاد شهید منتشر شده است.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی نیز ادامه داد: یکی از گروه هایی که وارد عرصه تولید در مجموعه شهرکهای صنعتی شده اند ایثارگران هستند، کسانی که در دوره دفاع مقدس در سنگر جهاد حضور داشتند و امروز در عرصه جبهه اقتصادی نقش موثر دارند.

جعفر فرشچی طوسی بیان کرد: مردم خراسان رضوی 17 هزار و 406 شهید، 53 هزار و 689 جانباز و سه هزار و 398 آزاده در راه اعتلای انقلاب اسلامی و حراست از تمامیت ارضی کشور تقدیم کرده اند.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی در تشریح این همایش نیز گفت: امروز برای نخستین بار از کارگران شاهد و ایثارگر و همچنین خانواده شهدا و ایثارگران کارآفرین که وارد عرصه تولید و اشتغال در شهرک های صنعتی استان شده اند، تقدیر شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • پدر شهید حسین خندانی آسمانی شد
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • پیکر شهید «محمدرضا غضبان احمدی» در کرج تشییع و تدفین شد
  • تشییع پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس، فردا در خوزستان
  • ۲۰ هزار سهمیه استخدامی آموزش و پرورش سهم ایثارگران است
  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی در فارس
  • ۳۱ هزار مجوز استخدام فرزندان ایثارگر کسب شده است